Følgende vejledning beskriver hvordan en brugeradministrator fornyer et organisationscertifikat i MitID Erhverv.

Før du starter

• Du skal være brugeradministrator

• Du skal være logget ind i MitID Erhverv

• Organisationsadministrator har under Indstillinger i MitID Erhverv tilvalgt, at organisationen vil anvende organisationscertifikater

Trin for trin:

1. Vælg Certifikater i menuen. Du kan nu se alle organisationens organisationscertifikater.

2. Vælg det certifikat, der skal fornyes, eller vælg Redigér i menuen.

3. Du kan nu se og rette i oplysninger om certifikatet. Vælg bjælken Certifikater.

4. I certifikater vælg Forny i menuen.

5. Bekræft, at du vil forny certifikatet.

6. Nu kan du se, at du har fornyet certifikatet, som er listet som Under oprettelse.

7. Som brugeradministrator får du en mail om, at et nyt organisationscertifikat er bestilt. Vælg linket for at få det udstedt. Se vejledning Hent et organisationscertifikat.