Avanceret funktionalitet i MitID Erhverv

Certifikater
MitID Erhverv er som udgangspunkt ikke baseret på certifikater

Langt de fleste organisationer vil derfor ikke have behov for certifikater, også selvom I tidligere har anvendt certifikater i NemID medarbejdersignatur.
I vil fortsat kunne udstede certifikater til særlige behov fx ved system-til-system kommunikation eller sikker e-mail.

Læs mere om certifikater

Lokal IdM


Lokal IdM (identity management) er til jer, der ønsker at administrere jeres brugere og rettigheder lokalt i jeres administrationssystem.


En IdM-integration sikrer, at jeres brugere og rettigheder automatisk bliver holdt ved lige i MitID Erhverv. På den måde skal I ikke administrere jeres brugere to steder.

Læs mere om lokal IdM

Kvinde med telefon og computer
Ledninger

Lokal IdP

Med lanceringen af MitID Erhverv er løsningen lokal signaturserver (LSS) blevet udfaset. I stedet kan I som organisation etablere en Lokal IdP (Identity Provider).

Med en Lokal IdP kan I selv udstede identiteter og identifikationsmidler til jeres brugere lokalt. Samtidigt kan I samkøre disse med MitID Erhverv.

MitID Erhverv testmiljø

Har I behov for at teste MitID Erhverv-funktionalitet, kan I gøre det i pre-produktionsmiljøet.
Her er der mulighed for at sætte en testorganisation op og fx afprøve IdM og certifikat-API’er samt lokal IdP-integration. Det er også muligt at teste kommende funktionalitet til MitID Erhverv.

Avanceret support

Har I brug for support til avanceret funktionalitet i MitID Erhverv?


Hvis I som organisation anvender avanceret funktionalitet i MitID Erhverv, kan I finde nødvendig information og vejledning på denne side og via pre-produktionsmiljøet.


Hvis I fortsat har behov for avanceret support, kan I finde mere information her.