Avanceret funktionalitet i MitID Erhverv

Certifikater
MitID Erhverv er som udgangspunkt ikke baseret på certifikater

Langt de fleste organisationer vil derfor ikke have behov for certifikater, også selvom I tidligere har anvendt certifikater i NemID medarbejdersignatur.
I vil fortsat kunne udstede certifikater til særlige behov fx ved system-til-system kommunikation eller sikker e-mail.

Læs mere om certifikater

Lokal IdM

Lokal IdM (identity management) er til jer, der ønsker at administrere jeres brugere og rettigheder lokalt i jeres administrationssystem.


En IdM-integration sikrer, at jeres brugere og rettigheder automatisk bliver holdt ved lige i MitID Erhverv. På den måde skal I ikke administrere jeres brugere to steder.

Læs mere om lokal IdM

Kvinde med telefon og computer
Ledninger

Lokal IdP

Med lanceringen af MitID Erhverv er løsningen lokal signaturserver (LSS) blevet udfaset. I stedet kan I som organisation etablere en Lokal IdP (Identity Provider).

Med en Lokal IdP kan I selv udstede identiteter og identifikationsmidler til jeres brugere lokalt. Samtidigt kan I samkøre disse med MitID Erhverv.

Testorganisation i MitID Erhverv

I som brugerorganisation har brug mulighed for at oprette en testorganisation med testbrugere og certifikater som kan anvendes til integration af jeres egne systemer, fx IdM og Lokal IdP.

Hvis I er en tjenesteudbyder og implementerer andre services i NemLog-in udover MitID Erhverv, henviser vi til hjemmesiden om integrationstestmiljøet på NemLog-in.dk.

Læs mere om MitID Erhverv testorganisation i integrationstestmiljøet

Avanceret support

Har I brug for support til avanceret funktionalitet i MitID Erhverv?


Hvis I som organisation anvender avanceret funktionalitet i MitID Erhverv, kan I finde nødvendig information og vejledning på denne side.


Hvis I fortsat har behov for avanceret support, kan I finde mere information her.