Driftsstatus

Her kan du læse mere om aktuelle driftsudfordringer og fejl i MitID Erhverv - og eventuelle løsninger.

Hvis du har brug for at nulstille dit kodeord, skal du pt. kontakte administratoren i din organisation.

Du kan desværre ikke gøre det selv via egen profil på mitid-erhverv.dk.

Der er opstået et problem med version 3.2.1 af MitID appen på Googles nye Pixel 8 samt 8 pro mobiltelefoner, som medfører at MitID appen ikke virker. Der arbejdes på en løsning hurtigst muligt.

Det anbefales at vente med at opdatere MitID version 3.2.1 af appen på Pixel 8 samt 8 pro mobiltelefonerne, hvis muligt.

Det vil sige, at der ikke er problemer med at hente MitID version 3.2.1 på andre mobiltelefoner end angivet.

Læs mere på MitID.dk

En del brugere i MitID Erhverv oplever desværre, at de ikke modtager særskilte MitID identifikationsmidler (kodeviser, chip eller kodeoplæser) efter at have bestilt dem. Fejlen skyldes, at de nødvendige adresse oplysninger ikke altid hentes korrekt fra CVR, når et middel bestilles.

Indtil fejlen er løst opfordrer vi derfor alle MitID Erhverv brugere til, at tjekke den automatisk indsatte adresse samt opdatere denne, før godkendelse af en bestilling. Vær særligt opmærksom på bogstaver eller tal i det indsatte husnummer.
Avanceret driftsstatus

Her kan du læse mere om driftsudfordringer og fejl, som relaterer sig til avanceret funktionalitet i MitID Erhverv, som fx Lokal IdP, IdM og certifikater.

Beskrivelse: De forskellig trinnumre kan fremstå forkerte (fx trin 1 af 3) når man opretter en certifikatprofil i MitID Erhverv. Der er tale om en visuelfejl i brugergrænsefladen.

Workaround: se bort fra vejledende antal trin.

Fejl løst: 18. april 2023.