Administratoradgange i MitID Erhverv

Hvis I kun har én organisationsadministrator, og vedkommende ikke længere er i jeres organisation, skal I have udpeget en ny.

En ledelsesrepræsentant i jeres organisation kan udpege den nye organisationsadministrator. Ledelsesrepræsentanten skal logge ind i tilslutningsflowet. Det er samme sted, som ledelsesrepræsentanten tilsluttede jeres virksomhed eller forening til MitID Erhverv.

Det anbefales, at I har flere organisationsadministratorer i MitID Erhverv, så I undgår at blive lukket ude, hvis en administrator stopper.

I MitID Erhverv er der forskellige opgaver, som kan udføres. Fx at oprette brugere, tildele identifikationsmidler fx MitID app og rettigheder til offentlige selvbetjeningsløsninger.

Derfor er der mulighed for, at begrænse, hvad en administrator kan udføre i MitID Erhverv. En person kan også have flere administratorroller.

Læs mere om de forskellige administratorroller

Det er din organisationsadministrator, som kan give dig administratorrollerne i MitID Erhverv. For at få administratorroller skal du derfor være oprettet som bruger i MitID Erhverv.

Hvis du er oprettet som bruger i MitID Erhverv, kan du se, hvem der er din brugeradministrator, i den aktiveringsmail, du har fået.

Du kan have én eller flere administratorroller, alt efter behov. Det er din organisationsadministrator, som kan give dig administratorrollerne.