Følgende vejledninger beskriver hvordan en brugeradministrator spærrer et organisationscertifikat i MitID Erhverv.

Før du starter

• Du skal være brugeradministrator

• Du skal være logget ind i MitID Erhverv

• Organisationsadministrator har under Indstillinger i MitID Erhverv tilvalgt, at organisationen vil anvende organisationscertifikater

Trin for trin:

1. Vælg Certifikater i menuen. Du kan nu se alle organisationens certifikater.

2. Vælg certifikat eller vælg Redigér i menuen.

3. Du kan nu se og rette i oplysninger om certifikatet. Vælg bjælken, Certifikater.

4. I menuen ud for certifikatet. Vælg Spær.

5. Du får en advarsel om, at du er ved at spærre et certifikat. Vær opmærksom på, at du ikke kan genaktivere et certifikat, efter det er blevet spærret. Men du kan altid bestille et nyt. Vælg Ja for at fortsætte.

6. Du kan nu se, at certifikatet er spærret.