Følgende vejledninger beskriver hvordan en brugeradministrator sletter bestillingen af et organisationscertifikat i MitID Erhverv.

Før du starter

• Du skal være brugeradministrator

• Du skal være logget ind i MitID Erhverv

• Organisationsadministrator har under Indstillinger i MitID Erhverv tilvalgt, at organisationen vil anvende organisationscertifikater

Trin for trin:

1. Vælg Certifikater i menuen. Du kan nu se alle organisationens certifikater.

2. Vælg certifikat eller vælg Redigér i menuen.

4. Klik på menuen ud for det bestilte organisationscertifikat, og vælg Slet.

5. Du får en advarsel om, at du er ved at slette bestillingen af et certifikat. Vælg Ja for at fortsætte med at slette.

6. Du vil nu kunne se, at bestillingen af organisationscertifikatet er fjernet.