Følgende vejledninger beskriver hvordan en bruger henter et kvalificeret brugercertifikat i MitID Erhverv.

Før du starter

• Du har fået en mail eller en notifikation om, at der er bestilt et kvalificeret brugercertifikat til dig

• Du har adgang til at få det kvalificerede brugercertifikat udstedt ved hjælp en CSR-generator

Trin for trin:

1. Følg linket i den mail, du har fået. For at hente certifikatet kan du også gå til notifikationer i MitID Erhverv, se trin 7.

2. Log ind i MitID Erhverv.

3. Hent og udsted dit kvalificerede brugercertifikat i tre trin. Klik Næste.

4. Du får en kode til at generere en CSR, Certificate Signing Request, der skal bruges til at udstede det kvalificerede brugercertifikat. CSR-referencekoden skal bruges af den, der har adgang til en CSR-generator i organisationen. Hvis du har brug for hjælp, finder du kontakt til din brugeradministrator i den mail, du har fået.

5. Kopier nu den CSR-kodetekst fra CSR-generatoren i sin fulde længde ind i det tomme felt under CSR. Alternativt kan du oploade et dokument, hvor kodeskriften står i. Tryk Næste

6. Du får en besked om, at dit kvalificerede brugercertifikat er klar til brug. Certifikatet bliver automatisk downloadet. Du kan nu afslutte ved at klikke på Luk.

Hent dit kvalificerede brugercertifikat i notifikationer i MitID Erhverv

7. Gå til min profil/notifikationer. Klik på Hent et kvalificeret brugercertifikat.

8. Vælg linket i teksten for at hente og udstede et kvalificeret certifikatet i tre trin, se trin 3- 5.