Følgende vejledning beskriver hvordan en bruger henter et brugercertifikat i MitID Erhverv.

Før du starter

• Du har fået en e-mail eller en notifikation om, at der er bestilt et brugercertifikat til dig

Trin for trin:

1. Følg linket i den mail, du har fået. For at hente certifikatet kan du også gå til notifikationer i MitID Erhverv, se trin 7.

2. Log ind i MitID Erhverv.

3. Hent og udsted dit brugercertifikat i tre trin. Klik Næste.

4. Du får nu en adgangskode til dit brugercertifikat. Gem den, og vælg Næste.

5. Dit brugercertifikat er klar til brug og bliver automatisk downloaded. Vælg LUK

6. Du kan nu se dit brugercertifikat på din profil.

Hent dit brugercertifikat via notifikationer

7. I stedet for at vælge linket i mailen, kan du også hente dit brugercertifikat i notifikationer på din profil i MitID Erhverv. Vælg overskriften vælg Hent et brugercertifikat.

8. Brug linket i teksten. Du kan derefter hente dit brugercertifikat i tre trin, se trin 2 - 5.