Følgende vejledning beskriver hvordan en bruger fornyer et brugercertifikat i MitID Erhverv

Før du starter

• Du har et brugercertifikat for at kunne forny det - enten udløbet eller stadig aktivt

Trin for trin:

1. På din profil i i MitID Erhverv vælg bjælken Certifikat.

2. Vælg certifikatets menu. Vælg Forny.

3. Du får en bekræftelse på, at du er ved at forny dit brugercertifikat. Vælg Forny.

4. Du kan nu hente og udstede dit fornyede brugercertifikat i tre trin. Vælg Næste.

5. Du får en adgangskode til certifikatet. Gem den forsvarligt. Klik på Næste.

6. Dit brugercertifikat bliver automatisk downloaded, og du får en bekræftelse på, at certifikatet er klar til brug. Vælg Luk for at afslutte.

7. Du kan nu se certifikatet på din profil.